Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masmavi durgun deniz görmek

Rüyada masmavi durgun deniz görmek

Rüyada masmavi durgun deniz görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada masmavi durgun deniz gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işarettir.

Rüyada denizi masmavi görmek çok büyük hayır duaları alacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada masmavi bir deniz görmek kulluk derecesinin artmasına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada masmavi deniz görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına delalet eder.

Rüyada masmavi berrak deniz görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada masmavi gözlü bebek görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet eder.

Rüyada masmavi göz görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada masmavi nehir görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments