Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun denizde yüzmek

Rüyada durgun denizde yüzmek

Rüyada durgun denizde yüzmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada durgun denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Rüyada durgun denizde yüzmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada durgun suda yüzmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada durgun gölde yüzmek daha fazla gelire kavuşacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada durgun berrak deniz görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada durgun denize girmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi durgun deniz görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, zorlukların bir anda biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada durgun denize bakmak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments