Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun suda balık tutmak

Rüyada durgun suda balık tutmak

Rüyada durgun suda balık tutmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına delalettir.

Rüyada durgun suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, paylaşacağınız bilgiler veya diğerleri için zaman harcamanızın şimdi veya sonra karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada durgun suda balık tutmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada durgun suda balık görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada durgun suda yüzmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada mavi durgun deniz görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, psikolojik olarak düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada durgun deniz görmek onların mutlu haberlerini alacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada durgun denizde yüzmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, makamının ve ününün artacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun nehir görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments