Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun berrak su görmek

Rüyada durgun berrak su görmek

Rüyada durgun berrak su görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada durgun berrak su gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada durgun berrak su görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine alamet eder.

Rüyada durgun berrak deniz görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil durgun su görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durgun suya girmek yüzünün de güleceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada durgun suya düşmek kötü duygularından arınacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine tabir olunur.

Rüyada durgun bulanık su görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada durgun temiz su görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada durgun su görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments