Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun dere görmek

Rüyada durgun dere görmek

Rüyada durgun dere görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada durgun dere gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi nasıl kullanabileceğinize odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada durgun dere görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, evi yoksa ev alacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada mavi durgun deniz görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulur.

Rüyada durgun nehir görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada durgun suya girmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada durgun temiz deniz görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada durgun denize bakmak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada durgun suda balık tutmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine rivayet eder.

Rüyada durgun berrak deniz görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments