Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil durgun su görmek

Rüyada yeşil durgun su görmek

Rüyada yeşil durgun su görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına yorulur.

Rüyada yeşil durgun su gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız haddini aşabilir.

Rüyada yeşil durgun su görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada durgun bulanık su görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, işlerin de yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada durgun suya girmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sevdiği birine hediye alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durgun suya düşmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işarettir.

Rüyada durgun temiz su görmek giden birinin geri döneceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına işaret eder.

Rüyada durgun su görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine yorulur.

Rüyada durgun berrak su görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada durgun nehir görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments