Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun denize bakmak

Rüyada durgun denize bakmak

Rüyada durgun denize bakmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada durgun denize bakmak gördüyseniz:

  • Durmanız gerekmiyor.

Rüyada durgun denize bakmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada durgun temiz deniz görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada durgun berrak deniz görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada durgun deniz görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada durgun denizde yüzmek onların önüne geçeceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada durgun denize girmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yeni bir hayata adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi durgun deniz görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments