Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun suya girmek

Rüyada durgun suya girmek

Rüyada durgun suya girmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına inanılır.

Rüyada durgun suya girmek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda ortaya çıkan ihtiyaçlara ilgi göstermeniz hayatınızı olumlu yönde etkileyebilir.

Rüyada durgun suya girmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada durgun denize girmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durgun berrak su görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada durgun suya düşmek huzuru yakalayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada durgun bulanık su görmek beddua ve ah alacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işaret eder.

Rüyada durgun su görmek kendisine gelemeyeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına yorulur.

Rüyada yeşil durgun su görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada durgun temiz su görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments