Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi durgun deniz görmek

Rüyada mavi durgun deniz görmek

Rüyada mavi durgun deniz görmek girdiği işleri kaybedeceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, büyük savaşların yaşanacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, işsiz kalmaya inanılır.

Rüyada mavi durgun deniz gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalarada neden olabilir.

Rüyada durgun mavi deniz görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada mavi durgun deniz görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada durgun temiz deniz görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, uzun yıllar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada durgun denizde yüzmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, başarısızlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada durgun berrak deniz görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada durgun denize girmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada durgun deniz görmek ona emek vereceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments