Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun berrak deniz görmek

Rüyada durgun berrak deniz görmek

Rüyada durgun berrak deniz görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işarettir.

Rüyada durgun berrak deniz gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada durgun berrak deniz görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, işini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada durgun berrak su görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yiyip içeceğine, başının derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada durgun denizde yüzmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada durgun temiz deniz görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada durgun denizde yürümek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına alamet eder.

Rüyada mavi durgun deniz görmek insanların alım gücünün azalacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun mavi deniz görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments