Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun temiz deniz görmek

Rüyada durgun temiz deniz görmek

Rüyada durgun temiz deniz görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, malında azalmaya, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada durgun temiz deniz gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Rüyada durgun temiz deniz görmek ufkunun açılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, verdiği sözleri tutacağına inanılır.

Rüyada durgun temiz su görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine inanılır.

Rüyada durgun denize girmek kendini toparlayamayacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada mavi durgun deniz görmek huzura ve rahata kavuşacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çekilen acıların unutulacağına işaret eder.

Rüyada durgun deniz görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada durgun mavi deniz görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada durgun denizde yüzmek moral ve sermaye kaybedeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun berrak deniz görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, amacına nail olacağına, o kimselerden menfaat göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments