Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun akarsu görmek

Rüyada durgun akarsu görmek

Rüyada durgun akarsu görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada durgun akarsu gördüyseniz:

  • Sizin açınızdan olumlu sonuçlanacak birçok farklı olayla karşılaşacaksınız.

Rüyada durgun akarsu görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada durgun suya düşmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada durgun berrak deniz görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada durgun temiz deniz görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işarettir.

Rüyada durgun denizde yüzmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada durgun suda balık görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada durgun gölde yüzmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret eder.

Rüyada durgun nehir görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments