Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun suda balık görmek

Rüyada durgun suda balık görmek

Rüyada durgun suda balık görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durgun suda balık gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum nedeniyle olayların daha da kötüye gitmesine neden olabilecek şeyler söyleyebilirsiniz.

Rüyada durgun suda balık tutmak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, şükredeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada durgun suda balık görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada durgun suda yüzmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, bol hayır duası alınacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada durgun deniz görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, günah işlemeyi terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada durgun temiz su görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada durgun akarsu görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada durgun denizde yüzmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Rüyada durgun nehir görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments