Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun suya düşmek

Rüyada durgun suya düşmek

Rüyada durgun suya düşmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, adaletin geleceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada durgun suya düşmek gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada durgun suya düşmek sahip olduklarının eksileceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına yorulur.

Rüyada durgun bulanık su görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, kimse ile tartışmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada durgun temiz su görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, zaaflarına kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durgun suya girmek dertlerinin artacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada durgun su görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil durgun su görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada durgun berrak su görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işaret eder.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments