Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun gölde yüzmek

Rüyada durgun gölde yüzmek

Rüyada durgun gölde yüzmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada durgun gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Dış etkilere fazla yüz vermezseniz size karşı yürütülen düşmenlık ya da kıskançlıklar sonuçsuz kalacaklardır.

Rüyada durgun gölde yüzmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada durgun göl görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada durgun suda yüzmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada durgun denizde yüzmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada durgun temiz su görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, aradaki buzların eritileceğine delalettir.

Rüyada durgun denize bakmak büyük bir ikilemde kalacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada durgun deniz görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine yorulur.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments