Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek hayalkırıklığı yaşayacağına, hastalıkların kalmayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, birbirlerine her konuda destek olacağına rivayet eder.

Rüyada dürbünle baktığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada dürbünle izlemek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dürbün görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dürbüne bakmak zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada dürbünle bakmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına inanılır.

Rüyada dürbünden bakmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, alım gücünde yükselme olacağına tabir olunur.

Rüyada kapı dürbünü görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments