Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürbünle bakmak

Rüyada dürbünle bakmak

Rüyada dürbünle bakmak kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, engellerden kurtulacağına yorulur.

Rüyada dürbünle bakmak gördüyseniz:

  • Leoparın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kapı dürbününden bakmak şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Rüyada dürbünle bakmak güllük gülistanlık olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dürbüne bakmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada dürbünden bakmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dürbün görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada dürbünlü silah görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dürbünle baktığını görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, işlerin günden güne bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments