Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürbüne bakmak

Rüyada dürbüne bakmak

Rüyada dürbüne bakmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, mal kaybına uğrayacağına, bekarlar için evlenmeye, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dürbüne bakmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ilişkileriniz kuvvetlenebilir, keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada dürbüne bakmak bazı ürünlerin piyasada azalacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kapı dürbününden bakmak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet eder.

Rüyada dürbünden bakmak zor bir durumda kalacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına işarettir.

Rüyada dürbünle bakmak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kapı dürbünü görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek kendisiyle övüneceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine delalet eder.

Rüyada dürbünlü silah görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada dürbünle izlemek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, rakiplerin geride bırakılacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments