Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürbünle izlemek

Rüyada dürbünle izlemek

Rüyada dürbünle izlemek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, huzurlu günlerin biteceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dürbünle izlemek gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamamanızı sağlayabilir.

Rüyada dürbünle izlemek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dürbün görmek elinin de bollaşacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dürbünle bakmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dürbünlü silah görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dürbün almak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada dürbünden bakmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine alamet eder.

Rüyada kapı dürbünü görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dürbünle baktığını görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments