Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı dürbünü görmek

Rüyada kapı dürbünü görmek

Rüyada kapı dürbünü görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, emeğinden hayır göreceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı dürbünü gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz gerekiyor.

Rüyada kapı dürbününden bakmak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı dürbünü görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet eder.

Rüyada dürbünden bakmak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada dürbünle izlemek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dürbün almak mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dürbünlü silah görmek kazancın günden güne artacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dürbüne bakmak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, başarısının azalacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments