Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürbünden bakmak

Rüyada dürbünden bakmak

Rüyada dürbünden bakmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, karlı işler alacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dürbünden bakmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler veya akrabalarınız sizi bazı konularda desteklemeyebilir ya da söylemek istediğiniz şeylerin anlamını dahi çıkartamayabilirler.

Rüyada kapı dürbününden bakmak büyük bir rahatlama yaşayacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada dürbünle bakmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, helal kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dürbüne bakmak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dürbünden bakmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dürbün almak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada dürbünle izlemek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, fakirlerin güleceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada dürbün görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada dürbünlü silah görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, umutlarının söneceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments