Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürbünle baktığını görmek

Rüyada dürbünle baktığını görmek

Rüyada dürbünle baktığını görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, gelirinin artacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dürbünle baktığını gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, gururlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada dürbünle izlemek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dürbünden bakmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına inanılır.

Rüyada kapı dürbününden bakmak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada dürbünlü silah görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına rivayet eder.

Rüyada dürbüne bakmak yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dürbünle bakmak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı dürbünü görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments