Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürbün görmek

Rüyada dürbün görmek

Rüyada dürbün görmek parasının azalacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına alamet eder.

Rüyada dürbün gördüyseniz:

  • Tepki vermeniz sizi artıya geçirmeyebilir.

Rüyada dürbün görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada dürbünden bakmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dürbüne bakmak karşına hayırlı kapıların açılacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına yorulur.

Rüyada kapı dürbününden bakmak az da olsa kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dürbünle izlemek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada dürbün almak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dürbünle bakmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments