Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürbünlü silah görmek

Rüyada dürbünlü silah görmek

Rüyada dürbünlü silah görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, dik durmaya çalışacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, giderlerin artış göstereceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, onlarla gönül birliği edeceğine rivayet eder.

Rüyada dürbünlü silah gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerden zevk almayı başarabilecek ruh yapısındasınız.

Rüyada dürbünlü silah görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada dürbünle bakmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine işarettir.

Rüyada dürbün almak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, dertlerinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kapı dürbünü görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, onun istediği yoldan gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dürbünle izlemek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, umutlanacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada dürbüne bakmak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına tabir olunur.

Rüyada dürbünden bakmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına delalettir.

Rüyada dürbün görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments