Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dürbün almak

Rüyada dürbün almak

Rüyada dürbün almak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Rüyada dürbün almak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz şikayetlerden kurtulmanızı sağlayabilir.

Rüyada kapı dürbününden bakmak sevilen bir kişi olunacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hem dua alacağına işaret eder.

Rüyada dürbünle izlemek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalet eder.

Rüyada dürbün almak kazançlı adımlar atılacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada dürbünden bakmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kapı dürbünü görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada dürbüne bakmak beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada dürbünle baktığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada dürbün görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments