Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı dürbününden bakmak

Rüyada kapı dürbününden bakmak

Rüyada kapı dürbününden bakmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, zararların yakında telafi edileceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına delalettir.

Rüyada kapı dürbününden bakmak gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda türlü seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada kapı dürbününden bakmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, takdir toplayacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada dürbünden bakmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada dürbüne bakmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dürbünle bakmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kapı dürbünü görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada dürbün görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dürbünle baktığını görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments