Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyayı su bastığını görmek

Rüyada dünyayı su bastığını görmek

Rüyada dünyayı su bastığını görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada dünyayı su bastığını gördüyseniz:

  • Sanatsal veya yaratıcılık isteyen konularda zihniniz çok açık olabilir veya duygusal anlamda hayallere dalabilirsiniz.

Rüyada dünyayı su bastığını görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, aksiliklerin son bulacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada odayı su bastığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret etmektedir.

Rüyada odanın su bastığını görmek şansının hep açık olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalet eder.

Rüyada evini su bastığını görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya bastığını görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments