Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odayı su bastığını görmek

Rüyada odayı su bastığını görmek

Rüyada odayı su bastığını görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, dinini yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada odayı su bastığını gördüyseniz:

  • En karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada odanın su bastığını görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada odayı su bastığını görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yarar sağlamayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada banyoyu su bastığını görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada bir yeri su bastığını görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada etrafı su bastığını görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, sorunlarından arınacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments