Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerin su bastığını görmek

Rüyada bir yerin su bastığını görmek

Rüyada bir yerin su bastığını görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada bir yerin su bastığını gördüyseniz:

  • Olaylar karşınıza aniden çıkabilirler.

Rüyada bir yeri su bastığını görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada her yeri su bastığını görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalettir.

Rüyada evine su bastığını görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada odayı su bastığını görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, kişinin şifa bulacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments