Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odanın su bastığını görmek

Rüyada odanın su bastığını görmek

Rüyada odanın su bastığını görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, tatsızlıklar çıkacağına, çabalarının boşa çıkacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada odanın su bastığını gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmeseniz de, karşı taraf fazlasıyla gayret göstereceğe benziyor.

Rüyada odanın su bastığını görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada odayı su bastığını görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eve su bastığını görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, merdiven atlayacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada evini su bastığını görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına alamet eder.

Rüyada banyoyu su bastığını görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada etrafı su bastığını görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments