Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dumanda kalmak

Rüyada dumanda kalmak

Rüyada dumanda kalmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dumanda kalmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada duman içinde kalmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dumanda kalmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada dumanın içinde kalmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, makamından olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara dumanı üflemek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşsiz duman görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada yangın ve duman görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada simsiyah duman görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments