Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duman içinde kalmak

Rüyada duman içinde kalmak

Rüyada duman içinde kalmak yakın çevresine fikir danışacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada duman içinde kalmak gördüyseniz:

  • Şimdilik ortada gözle görülür, elle tutulur bir şey olmamasına rağmen sadece sizde ümit uyandıran, geleceğe güvenerek bakmanıza sebep olabilecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada dumanın içinde kalmak düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, borçlarının ödeneceğine inanılır.

Rüyada duman içinde kalmak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dumanda kalmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, huzurunun artacağına yorulur.

Rüyada evin içinde duman görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, aşama göstermeyeceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada odanın içinde duman görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, zorlukların baş göstereceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına işarettir.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet eder.

Rüyada su içinde kalmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına yorulur.

Rüyada sular içinde kalmak sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments