Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşsiz duman görmek

Rüyada ateşsiz duman görmek

Rüyada ateşsiz duman görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada ateşsiz duman gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş gibi görünen konularda yeni ümitlere kapılabilirsiniz.

Rüyada ateş dumanı görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah duman ve ateş görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada duman ve ateş görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, kendisiyle de gururlanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dumansız ateş yakmak umutlarının yarım kalmayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateşsiz duman görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalet eder.

Rüyada dumansız ateş görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada ateşle duman görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada dumanlı ateş görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, maddi sorunlarının artacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments