Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacadan duman çıktığını görmek

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sevinçli haberlere, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine delalet eder.

Rüyada bacadan duman çıktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda önemli olaylar meydana gelebilir veya bazı haberler ortaya çıkabilir.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek evliyseniz eşle iyi geçime, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacada duman görmek çok güzel günler geçirileceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada baca dumanı görmek hayırlı haberlere, büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacadan duman görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işarettir.

Rüyada bacadan duman çıkmak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kara kara düşünür olacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabadan duman çıktığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, mutlu bir insan olunacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine inanılır.

Rüyada duman çıktığını görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments