Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara dumanı üflemek

Rüyada sigara dumanı üflemek

Rüyada sigara dumanı üflemek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada sigara dumanı üflemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı geliştirmenize yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sigara dumanı üflemek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada yüze üflemek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına rivayet eder.

Rüyada ateş üflemek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya üflemek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Rüyada pasta üflemek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada okuyup üflemek fedakârlıklar yapacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işarettir.

Rüyada dilek tutup mum üflemek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada yaş pasta üflemek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments