Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dumanın içinde kalmak

Rüyada dumanın içinde kalmak

Rüyada dumanın içinde kalmak yaptığı işlerin küçümseneceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada dumanın içinde kalmak gördüyseniz:

  • Yanlış veya yetersiz bir etki altında kalmanız sizi zor durumda bırakabilir, dikkatli olun.

Rüyada dumanın içinde kalmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hayırlı işlere girişileceğine delalet eder.

Rüyada duman içinde kalmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, bir şeyden zarar görmeye alamet etmektedir.

Rüyada dumanda kalmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde duman görmek heveslerin söneceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada odanın içinde duman görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına işaret eder.

Rüyada yılanların içinde kalmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansör içinde kalmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments