Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simsiyah duman görmek

Rüyada simsiyah duman görmek

Rüyada simsiyah duman görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada simsiyah duman gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada simsiyah duman görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına rivayet eder.

Rüyada simsiyah kadın görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet eder.

Rüyada simsiyah kusmak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada simsiyah adam görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada simsiyah kıl görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada simsiyah giymek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, hakkını savunamayacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada simsiyah kedi görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına delalettir.

Rüyada elleri simsiyah görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments