Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın ve duman görmek

Rüyada yangın ve duman görmek

Rüyada yangın ve duman görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada yangın ve duman gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Rüyada yangının dumanını görmek maddi kriz yaşanacağına, sevilip sayılacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet etmektedir.

Rüyada duman ve yangın görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dumanlı yangın görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada yangın ve duman görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dumansız yangın görmek zamanının boşa gideceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada yangın duman görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına rivayet eder.

Rüyada yerden duman çıktığını görmek hayatının yolunda gideceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada duman ve ateş görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments