Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sular içinde kalmak

Rüyada sular içinde kalmak

Rüyada sular içinde kalmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, mülkiyetinin de artacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine alamet eder.

Rüyada sular içinde kalmak gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada suyun içinde kaldığını görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde kalmak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada suların içinde kalmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, iyi hissedeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su içinde kalmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sular içinde kalmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada çamur içinde kalmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kanlar içinde kalmak büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ter içinde kalmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments