Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde siyah duman görmek

Rüyada evin içinde siyah duman görmek

Rüyada evin içinde siyah duman görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, kişinin kazancının artacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, hikmet sahibi olacağına inanılır.

Rüyada evin içinde siyah duman gördüyseniz:

  • Etkisiz veya hatlı planlar yapabilir veya hiç huyunuz olmasa da, düşüncesizce davranabilirsiniz.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde duman görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada evin içinde siyah at görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet eder.

Rüyada evin içinde siyah köpek görmek rakiplerinin üzüleceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah kedi görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, onları okula göndereceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bereketli günler geçirileceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde siyah yılan görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde siyah böcek görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments