Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde duman görmek

Rüyada evin içinde duman görmek

Rüyada evin içinde duman görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde duman gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler artıyor.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek düşmanlıkların biteceğine, aile hayatlarını bozulacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde duman görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odanın içinde duman görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada dumanın içinde kalmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Rüyada duman içinde kalmak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, büyük bir yenilgi alacağına işaret eder.

Rüyada evin duman olduğunu görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada evin içini dumanlı görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinden duman çıktığını görmek getirisinden daha fazla olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments