Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde kalmak

Rüyada su içinde kalmak

Rüyada su içinde kalmak makbul olan mallara kavuşacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kendine döneceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, onları koruyup kollayacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına işarettir.

Rüyada su içinde kalmak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisi sizi iyice sinirlendirebilir.

Rüyada suların içinde kalmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada sular içinde kalmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine inanılır.

Rüyada suyun içinde kalmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada su içinde kalmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kaldığını görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet eder.

Rüyada kavganın içinde kalmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ateşler içinde kalmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada toz bulutu içinde kalmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments