Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odanın içinde duman görmek

Rüyada odanın içinde duman görmek

Rüyada odanın içinde duman görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada odanın içinde duman gördüyseniz:

  • Duyarlılığınızın artmasıyla, dostlarınızı daha iyi anlayabilir, sevdikleriniz için elinizden gelen her şeyi yapabilirsiniz.

Rüyada odanın içinde duman görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine inanılır.

Rüyada dumanlı oda görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odada duman görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada duman içinde kalmak eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde duman görmek doğruluğu bulacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada dumanın içinde kalmak kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işarettir.

Rüyada ev içinde odalar görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments