Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan kapamak

Rüyada dükkan kapamak

Rüyada dükkan kapamak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, nasibin bollaşacağına, maddi açıdan ferahlamaya, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan kapamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler gayretlerinizi saygıyla karşılıyor.

Rüyada dükkan kapamak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı pencere kapamak sevindirici şeyler duymaya, beklentilerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işaret eder.

Rüyada basını kapamak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada gözlerini kapamak sağlıklı bir hayat sürüleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada göz kapamak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına inanılır.

Rüyada perde kapamak üzgün ve karamsar olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada pencere kapadığını görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere açıp kapamak iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, o kapıyı kapatacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments