Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere kapadığını görmek

Rüyada pencere kapadığını görmek

Rüyada pencere kapadığını görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, hoş muhabbette olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine inanılır.

Rüyada pencere kapadığını gördüyseniz:

  • Artık sizin için faydalı olmayan şeyleri hayatınızdan çıkartmalısınız.

Rüyada pencere açıp kapamak dünyasının bir anda değişeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kapı pencere kapamak iş hayatında yeni kapılar açılacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere kapadığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere kapamak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulur.

Rüyada ışıkları kapamak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kahve falı kapamak büyük başarılar kazanılacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz kapamak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada ışık açıp kapamak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments