Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde kapamak

Rüyada perde kapamak

Rüyada perde kapamak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada perde kapamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada perde kapamak istihdam edeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve falı kapamak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, hem işinde başarılı olacağına delalettir.

Rüyada kilit kapamak işlerinde çok başarılı olacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kapı kapamak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada ışıkları kapamak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, daha pozitif biri olacağına yorulur.

Rüyada yılanın ağzını kapamak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada kapı açmak kapamak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine işarettir.

Rüyada gözleri kapamak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments