Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basını kapamak

Rüyada basını kapamak

Rüyada basını kapamak dualarından hayır görmeyeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine inanılır.

Rüyada basını kapamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışları hakkında yorum yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada basını kapamak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Rüyada basını acmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Rüyada basından vurulmak refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada basında yara görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada basında sirke görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada basının kanadıgını görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada basını oksamak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada basından kan akmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments