Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı pencere kapamak

Rüyada kapı pencere kapamak

Rüyada kapı pencere kapamak onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, icat yapacağına, aniden evlilik kararı alacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı pencere kapamak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada kapı pencere kapamak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencere kapamak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine inanılır.

Rüyada pencere kapadığını görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere açıp kapamak hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada araba kapısı kapamak onu borçtan kurtaracağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kapamak yüzün güleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada yüzüne kapı kapamak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada kapıyı açıp kapamak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, hatalarından erken döneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments