Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğününde yağmur yağdığını görmek

Rüyada düğününde yağmur yağdığını görmek

Rüyada düğününde yağmur yağdığını görmek kazancın yetmez olacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine delalet eder.

Rüyada düğününde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Rüyada düğününde yağmur yağdığını görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi düğününde yağmur yağdığını görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada düğünde yağmur yağdığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, çok farklı bir kişi olacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada yağmurun üzerine yağdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işarettir.

Rüyada evine yağmur yağdığını görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işaret eder.

Rüyada bol yağmur yağdığını görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments