Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, günahlarının affedileceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, büyük başarılar elde edeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ne ise veya hayatınızda değiştirmek veya değişiklik yapmak istediğiniz yerler neresi ise, harekete geçebilirsiniz.

Rüyada yüzüne yağmur yağmak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kabede yağmur yağdığını görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek rahat bir hayata adım atacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada çok yağmur yağdığını görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments